Herinneringen maken

Beleef jij je leven terwijl het gebeurt?

Beleef jij je leven terwijl het gebeurt, of achteraf als je de foto’s bekijkt? Maak jij mooie herinneringen door bewust het moment mee te maken of ben je vooral druk met het vastleggen van het moment?

Vakantie – dé periode om tijd door te brengen met elkaar, bijzondere plekkeren te bezoeken en mooie herinneringen te maken. Vergeet jij weleens waar je staat en wie je om je heen hebt, omdat je druk bent met het maken van die ene perfecte foto, probeert in te checken op facebook, zodat iedereen weet waar je bent of je beleving in 140 tekens probeert te proppen? En als dit gelukt is, ga je dan zonder om je heen te kijken naar de volgende plek om daar precies hetzelfde te doen?
Mis je dan niet iets?

Foto’s en ook reisverslagen zijn mooie middelen om herinneringen vast te leggen en te koesteren. Ik vind dat heel waardevol, vooral omdat die foto’s en die verslagen de beleving van toen weer kunnen ophalen. Ik beleef de sfeer weer opnieuw, ruik de zoute zeelucht, voel hoe die heerlijke bonbon op m’n tong smolt en hoe fijn ik me voelde met Fabian naast me. Om dat weer op te roepen, moet je het moment wel echt beleefd hebben. Een foto alleen doet dat niet voor je.

Nog niet overtuigd?
Dit filmpje laat zien wat we allemaal missen als we drukker zijn met de digitale wereld, dan met de dingen om ons heen.

LIFE IS WHAT HAPPENS WHILE YOU’RE BUSY MAKING A SELFIE

Fijne vakantie allemaal! Geniet, beleef en maak mooie herinneringen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply