Over mij

Ik

Achtergrond
Ik ben Kim Asma (11 oktober 1978) en ik ben het gezicht achter Mooie Herinneringen. In mijn ogen heeft iedereen een verhaal te vertellen en verhalen zijn er om doorverteld te worden. Elk verhaal en iedere herinnering is uniek. Ik vind het altijd weer bijzonder om iemands verhaal te horen. Wat heeft iemand meegemaakt en wat is iemand in zijn/haar leven tegengekomen? Dat zijn de echte verhalen, dat is het echte leven. En om al die prachtige en bijzondere herinneringen niet verloren te laten gaan ben ik begonnen met Mooie Herinneringen.

Ik wil mensen helpen hun verhaal te vertellen en herinneringen op te halen en te vieren.

Ik
Samen met mijn vriend en zoontje woon ik in Rotterdam. Ik hou van de diversiteit en de drukte die een grote stad met zich meebrengt. En het is dicht genoeg bij het strand om regelmatig een heerlijke strandwandeling te kunnen maken. Met mijn gezicht in de wind en mijn blote voeten in het zand laad ik me weer helemaal op.

 

Ik in een aantal trefwoorden (zakelijk, privé en wat anderen van mij zeggen)

Mijn dierbare herinneringen

– Op zolder picknicken met mijn ouders en broer, omdat het regende.
– Met de trein op vakantie naar Hongarije.
– Mijn stage in Frankrijk. En dan vooral om ‘s ochtend langs het strand naar mijn werk te lopen en elke keer weer te genieten van de zeelucht en zee tegen de golfbrekers te zien knallen.
– Mijn vrijwilligerswerk in een jeugdgevangenis in Peru.
– En zo zijn er nog veel meer….